PROPERAMENT


Tecnologia, Big Data i analítica a la Jornada UPF

La transformació digital, l'anàlisi de dades per millorar el rendiment o prevenir lesions o els reptes de futur vinculats a la tecnologia són alguns dels temes que abordarà la 8a Jornada del Màster de Direcció i Gestió de l'Esport, que organitza la UPF-BSM en col·laboració amb INDESCAT el 30 de gener. Inscripcions ja obertes! Els membres d'INDESCAT tenen un 20% de descompte

Programa i inscripció

ISPO Munich t'espera!

INDESCAT visitarà ISPO Munich, la fira mundial líder del sector esportiu, entre el 4 i 5 de febrer. Més de 2800 expositors de tot el món presenten al recinte de la Messe München les últimes novetats en l'àmbit de l'esport. La fira està formada per 18 pavellons que es divideixen en 8 categories: esports de neu; outdoor; salut i fitness; urbà; esport d'equip; tendències, innovació i serveis a la indústria i, fabricants i proveïdors. Si tens previst visitar la fira, contacta amb Montse Centellas.


Participar és un must! Save the date 20-21 feb

Iniciem 2019 proposant-vos una activitat cabdal per al futur d'INDESCAT, orientada a fomentar el coneixement i relació entre tots els membres del clúster, amb casos d'èxit i ponències inspiradores, i on compartirem els principals elements del Pla Estratègic en què estem treballant. Un dia i mig intens, interessant i divertit que no us podeu perdre.  Ja podeu bloquejar els dies 20 i 21 de febrer a la vostra agenda!


S'apropa EFISport 2019 

Ja tenim data de la jornada EFISport 2019, tot un referent al sector esportiu i al món de l'eficiència energètica: 14 de març. Enguany, en la seva 7a edició, volem ampliar el seu abast i donar-li un aire encara més inspirador. Properament compartirem amb vosaltres el programa, que estem acabant de definir. Aquells interessats en participar en el marketplace que organitzarem, podeu començar a contactar-nos per garantir la vostra participació.


Sumem dos membres més 

S'incorporen al clúster MARE NOSTRUM CUP, empresa d'esdeveniments esportius, i LLORET DE MAR, destinació certificada en turisme esportiu. Benvinguts!


RECENTMENT

Impuls de béns i serveis esportius

L'11 de desembre passat va tenir lloc a INDESCAT un taller per definir i prioritzar els reptes de la cadena de valor de béns i serveis per als esportistes (instruments, roba i complements, salut, nutrició, turisme actiu, rendiment, etc.), amb l'objectiu de definir conjuntament amb els nostres membres accions concretes per a l'impuls d'aquest segment. 


Trobada amb el teixit empresarial dels Pirineus

De la mà de Play & Train, La Molina va acollir la darrera Junta Directiva d’INDESCAT de l'any el 13 de desembre passat. Posteriorment, i acompanyats pel director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig, va tenir lloc una trobada entre INDESCAT i una vintena d’empreses i entitats vinculades al sector esportiu de les comarques pirinenques a fi d'explorar sinergies i oportunitats de col·laboració entre els assistents.


L'evolució de les start-ups mentoritzades 

El 18 de desembre passat va celebrar-se a ACCIÓ la darrera sessió INDESUP! de 2018. Acompanyades dels seus mentors, les start-ups que van participar en el procés de mentoring van presentar els seus projectes i els avenços experimentats en els últims mesos. Algunes d'elles han crescut significativament, han ampliat els seus equips de treball o han tancat rondes de finançament. Donar suport a aquests emprenedors i alhora apropar el seu talent i innovació als nostres membres és un dels nostres objectius!

Més info

ALTRES

Ajuts i serveis per a empreses a Catalunya

Convocatòries obertes en innovació, creixement, internacionalització i finançament

Altres Jornades