Talent i Innovació al Dia de l'Emprenedor en esport: membres d'INDESCAT

MediaTIC

This event has expired

En el marc del programa INDESUP!, el proper 13 de novembre celebrarem la 2a edició del Dia de l'Emprenedor , una jornada adreçada tant a emprenedors com també al teixit empresarial ja consolidat que conforma la indústria esportiva catalana. 

Com en la seva 1a edició, el matí es planteja com un espai de networking i de difusió de coneixement, vinculat a innovació, tecnologia i emprenedoria. A la tarda, organitzarem un fòrum d'inversió en què una selecció d'start-ups del sector tindrà la possibilitat de presentar els seus projectes.


PROGRAMA

Entrada gratuïta: membres d’INDESCAT, start-ups seleccionades pel programa INDESUP!2018 (Fòrum inversió, Mentoring i INDESUP!TECH), inversors i premsa.

Preu reduït:15€ + IVA (altres start-ups del sector esportiu, col·legiats i estudiants dels graus o màsters de gestió de l’esport de les universitats i centres de coneixement que formen part d’INDESCAT.) 

Preu estàndard: 30€ + IVA(altres empreses i  entitats del sector esportiu).


The event has expired

Data i hora


Afegir al calendari 2018-11-1309:30 2018-11-1318:30 Europe/Madrid Talent i Innovació al Dia de l'Emprenedor en esport: membres d'INDESCAT MediaTIC

Lloc

MediaTIC

Assistents

96 persones assistiran a l’esdeveniment


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter