EFISport 2019. 7a Jornada i 5è Marketplace: "Eficiència energètica en instal·lacions i esdeveniments esportius"

per Gisela Andrés,


Per 7è any consecutiu, INDESCAT us convida a EFISport, la jornada anual de referència en eficiència energètica en instal·lacions i esdeveniments esportius, que celebrarem el dijous 14 de març al Consell Català de l'Esport.  

La jornada està orientada a donar a conèixer i debatre novetats i mesures per a l'eficiència en la gestió d'instal·lacions esportives (públiques i privades) i esdeveniments esportius, a través d'experiències i casos d'èxit. 

Una ponència inaugural donarà pas a dues taules rodones amb la participació de centres esportius, estadis i camps de futbolCom a novetat d'enguany, hem ampliat l'abast de la jornada, incorporant-hi també esdeveniments esportius, com els Europeus de waterpolo Barcelona 2018 o el Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó.

Per 5è any consecutiu, EFISport inclourà un marketplace, amb què es posarà a l'abast de tots els assistents solucions, productes i serveis vinculats a instal·lacions esportives. Les empreses expositores d'enguany són: 

BlautecFluidraHidrotuïtIgnialightMT-BcnSports & Landscape i Staff

La jornada compta també amb la col·laboració de l'ICAEN, la Diputació de Barcelona, el Consell Català de l'Esport, ACCIÓ i el Clúster de l'Energia Eficient de Catalunya.


PROGRAMA  


  • Lloc: Sala d’actes Rafael Nebot. Consell Català de l’Esport (c/ Sant Mateu, 27-37, 08950 Esplugues de Llobregat)
  • Participants: propietaris, directors i gestors d’instal·lacions esportives públiques i privades
  • Jornada gratuïta, excepte per a proveïdors de solucions i serveis d'instal·lacions no membres d'INDESCAT (50% de descompte per als membres del Clúster Energia Eficient de Catalunya).

Confirma la teva participació a l’enllaç d’inscripció corresponent:


                           INSCRIPCIÓ GRATUÏTA                                                                                                  INSCRIPCIÓ DE PAGAMENT                                                                                                   


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter