INDESCAT lliura els V Premis Empresa i Esport

per Gisela Andrés,


INDESCAT va lliurar ahir al vespre els Premis Empresa i Esport, que enguany han celebrat la cinquena edició, a l’Emprenedoria, a la Internacionalització, a la Innovació i al Partenariat. L’acte es va celebrar a l’Auditori de la UPF Barcelona School Management i va comptar amb l’assistència de 180 de persones de l’àmbit esportiu, empresarial i institucional.

El premi Empresa i Esport al Partenariat va ser lliurat a Paited Apps i la Federació Catalana de Bàsquet per Coach Studio (vídeo), una plataforma per a la digitalització del treball diari d’un entrenador de bàsquet, per facilitar-li la feina i també el seguiment i suport per part dels coordinadors del club.

La novetat d’enguany va ser la creació del nou premi Empresa i Esport a l’Emprenedoria, arran de la posada en marxa del programa INDESUP! de suport a emprenedors i start-ups en esport. El guardó va ser atorgat a RunOpinion (vídeo), una plataforma que integra informació i funcionalitats que un corredor necessita per practicar running de forma segura i saludable i que ho pugui compartir amb els seus contactes.

Skitude (vídeo) va merèixer el premi Empresa i Esport a la Internacionalització. Es tracta d’una xarxa social per a esportistes de neu i de muntanya que permet accedir a informació sobre estacions i enregistrar l’activitat per a ús propi i per a compartir-la a d’altres xarxes.

Finalment, el premi Empresa i Esport a la Innovació va ser per a FirstVision (vídeo), empresa que ha desenvolupat una càmera integrada a les samarretes dels esportistes i àrbitres, amb l’objectiu de millorar l’experiència de l’espectador en les retransmissions esportives.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb l’assistència de 180 de persones de l’àmbit institucional, empresarial i esportiu. Entre aquests, hi van ser presents la presidenta d’INDESCAT, Anna Pruna; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; el director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; la comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; el conseller delegat d’ACCIÓ, Joan Romero, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, i la directora general de la UPF Barcelona School of Management, Carme Martinell.

Més informació a la nota de premsa.

Fotos i vídeo de la jornada


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter