Les start-ups mentoritzades per INDESUP! exposen els seus projectes

per Cristina Naches,


El 18 de gener passat, les start-ups que han estat mentoritzades en el marc d’INDESUP!, el programa d'emprenedoria esportiva organitzat per INDESCAT i l’ICEB,  van presentar els seus projectes finals a l'equip de mentors i un grup de representants d'empreses del clúster de la indústria de l'esport. 

L'objectiu del programa, que ha rebut el suport d'ACCIÓ, és promoure projectes innovadors relacionats amb l'àmbit de l'esport i ajudar-los a perfilar tant la seva proposta de valor com el seu model de negoci.

Després de l'exposició de les cinc start-ups, es va realitzar una sessió de matchmaking en la qual els representants de les start-ups van poder entrevistar-se amb algunes empreses d'INDESCAT per intercanviar experiències i buscar possibles vies de col·laboració.

Les start-ups que van participar-hi són:

  • Run Opinion: web on els aficionats del running poden publicar les seves impressions de carreres i serveis de salut esportiva
  • Beach Box Gym:  start-up que munta i gestiona gimnasos transportables per fer exercici a la platja.
  • Anomy Sup: start-up que fabrica taules de paddle-surf inflables de disseny.
  • Activa-T: start-up que ofereix diferents activitats per millorar la salut dels empleats dins l'àmbit laboral.
  • Pista Negra: una bota d'esquí que aporta la rigidesa necessària per controlar els esquís, però que en mode marxa ofereix la comoditat d'un calçat de carrer.
  • Nutritape: el primer pegat esportiu que alimenta els músculs, per a un major rendiment durant la competició. A més, evita el malestar gastrointestinal perquè els seus nutrients no s'ingereixen sinó que s'absorbeixen a través de la pell.

Nota de premsa aquí

Vídeo de la sesión.


INDESCAT – Catalan Sports Cluster

Espai Catalonia Clusters

Milà i Fontanals 14-26

08012 Barcelona

T. +34 937 824 474

info@indescat.org


Segueix-nos

Powered by:

  | Avís legal


Subscriu-te a la nostra newsletter